Opis apartmajev v Hrvatinih

Trije prenovljeni apartmaji v mirnem zaselku Hrvatini nad Ankaranom, ki so po avtocesti H5 le 9 km oddaljeni od Kopra, so za goste, ki si želijo prijetnega bivanja v naravi, korak stran od vrveža in vsakodnevnega hrupa. Hiša v kateri se nahajao apartmaji je bila prenovljena leta 1997 in ima povsem moderen videz. Vsi apartmaji se nahajajo torej v popolnoma obnovljeni hiši v Hrvatinih nad Ankaranom, na mirni lokaciji.

Dva stanovanja sta velikosti 40 m2 in se nahajata eno v prvem nadstropju in drugo v pritličju. V sklopu nastanitev pa je še manjše pritilčino stanovanje v izmeri 30 m2. Vsa stanovanja imajo ločeno spalnico s francosko posteljo in dnevni prostor. Opremljena so s Ka-TV in dodatnim ležiščem za 1 - 2 osebi, kopalnico (tuš/WC) ter kuhinjo s hladilnikom, mikrovalovno pečico, ki vam nudijo vso ugodnost doma. V vseh stanovanjjih je internetana povezava WiFi. V sklopu nastanitve se pred hišo nahaja tudi prostor, ki je namenjen druženju na prostem.

Ravno tako je na razpolaganje sušilni stroj. Gostom je proti plačilu na voljo vsakodnevno čiščenje, likanje ter pranje.

Vsekakor pa so hišni ljubljenčki dovoljeni na zahtevo lastniku v dveh pritličnih stanovanjih, saj je za njih okoli nastanitve dovolj zelenja in prostora. Nastanitev ravno tako razpolaga z velikim parkirnim prostorom, ki je na voljo vsem prebivajočim.

V vseh naših nastanitvah je PREPOVEDANO KAJENJE.

 

Galerija slik apartmajev v Hrvatinih

Apartma 4 + 2 v prvem nadstropju

Balkon

Dnevna soba

Kuhinja

Kopalnica

Spalnica

Apartma 2 + 2 pritličje

Dnevna

Spalnica

Kuhinja

Zunanjost

Apartma pritličje 2 + 1

Kuhinja

Kopalnica

Spalnica

Zunanjost